Efterbehandling af gulv

Det er afgørende, at du altid er bevidst om, at der findes flere forskellige efterbehandlinger. Det omfatter lakbehandling, ludbehandling og oliebehandling. Hvis jeres gulv for første gang skal have en efterbehandling, er det vigtigt at vurdere hvilken efterbehandling der er den rigtige. Vi anbefaler altid at tage kontakt til os, hvis I ikke kender til begreberne, så vi bedst muligt kan guide jer til den rigtige behandling. Hos Reel Gulve sparrer vi og rådgiver med vores kunder og kommende kunder, dvs. vi helt gratis og uforpligtende kan give jer den helt rigtige rådgivning til jeres kommende gulv. 

Lud & hvid sæbe

En ludbehandling giver gulvet en lyst overflade og fremhæver de naturlige årer i træet. Ring og spørg efter den rette behandling.

Lakbehandling

En efterbehandling med lakbehandling, får dit gulv til at få en stærk overflade for slid, som samtidigt er let at rengøre.

Oliebehandling

Oliebehandling giver en silkemat overflade, som samtidig er modstandsdygtig overfor snavs og slid.

Sæbebehandling

En sæbebehandling vil være en rigtig god mulighed for at give dine gulve en ren overflade og opfriske dit trægulv.

Skab Dit Drømmegulv: Find den Perfekte Efterbehandling og Rådgivning

Det er vigtigt, at I derhjemme også taler om stilart og personlige præferencer, der netop passer til den helt rigtige behandling som alle parter derhjemme kan blive glade for. I skal i den anledning altid tænker over, hvordan I ønsker nøjagtigt trægulvet skal efterbehandles. Der er mange faktorer med efterbehandlinger af trægulv. Husk altid at tænke praktisk iht. vedligeholde af jeres gulv i fremtiden. Det er vigtigt, at i sparrer med os om den rette rådgivning til jeres kommende trægulv-projekt, så I netop kan være tilfredse med det færdige resultat. 
 

Professionel Gulvafslibning og Efterbehandling: Få Det Bedste Resultat hos Reel Gulve

Det er vigtigt, at lade en professionel gulvfirma udføre gulvprojetet for jer. Når en gulvafslibning og en efterbehandling skal udføres korrekt, kræves der mange års erfaring med netop dette fag, og det kan vi med lethed udføre hos Reel Gulve. Et godt resultat af gulvet kan tydeligt spottes, når det bliver behandlet af professionelle fagfolk. Ønsker I som kunde en længere holdbarhed og et godt resultat af jeres kommende gulvprojekt, så er du havnet hos den helt rigtige firma, og vi vil gerne hjælpe med at tilbyde jer vores ekspertise, rådgivning og service til måske landets mest konkurrencedygtige priser.  
 

Maling af dit trægulv

En bordplade kan være dyrt at erstatte, og derfor også en god og billig løsning at behandle frem for at udskifte.

Hvid lak

Lad os opfriske udseendet på dit trægulv og puste liv i hjemmet igen. En finslibning dækker den polering der udføres i sidste fase.

Valg af Efterbehandling til Dit Trægulv

Inden jeres beslutning tages for en kommende efterbehandling, er det vigtigt, at I undersøger de forskellige muligheder. Ønskes der at gulvene skal være naturlige og have et rå look, så er det ludbehandling og sæbebehandling I skal vælge. Har I husdyr i hjemmet, så er det vigtigt, at I vælger en overflade, der er mere modstandsdygtig. Vi kan anbefale jer en 2-komponent lak, da det er let at vedligeholde og holder i lang tid.  
 
Reel Gulve er eksperter indenfor efterbehandling af trægulv, og kan tilbyde jer en korrekt behandling af jeres kommende projekt. Du kan være helt tryg og overlade opgaven til os, da vi har mange års erfaring med efterbehandlinger af alle varianter indenfor trægulve. Ingen opgaver er for store eller små – vi kører i hele Danmark, og kan tilbyde jer en fleksibel løsning, så I hurtigt kan få jeres drømme opfyldt. 

Cases

Gå på opdagelse hos Reel Gulve. Længere nede kan du se vores referencer

afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
Gulvservice
Facebook
gdpr-image
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester..
Læs mere