Gulvbelægning

Hos Reel Gulve kan vi tilbyde gulvbelægning, når man skal have lagt nyt gulv. Der findes rigtig mange muligheder på markedet, og det kan tit være en jungle, at finde det helt rigtige gulv. Vi arbejder i dag indenfor mange typer af materialer for gulvbelægning, herunder parketgulv, korkgulv, bambusgulv, vinylgulv, massivt træ, laminatgulv, epoxy linoleumsgulv samt mange flere. 

 

Linoleum

Linoleum er et af verdens mest miljøvenlige gulve. Gulvene er ofte lavet af naturlige råvarer som linolie, fyrretræsolie, harpiks.

Bolig vinyl

Tarketts vinylgulve er til jer, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring

Vådrums vinyl

Vådrumsvinyl er holdbart og nemt at vedligeholde i vådrum. Denne løsning er til jer, som ønsker et rent og nem løsning

Klikgulv & Sildeben

Et klikgulv vil typisk være i form af et lamel- eller laminatgulv, hvor gulvbrædderne samles med en klikfunktion

Oplev Skønheden af Parketgulv og Plankegulv 

Eksempel på et klassisk udtryk er parketgulv. Parketgulvet er en klassisk og dekorativt. Stavene findes i mange størrelser og træsorter og kan lægges i utallige mønstre. Ønsker man et stærkt gulv, kan dette eksempelvis også være plankegulv i eg, ask, bøg eller en smuk, mørk eksotisk træsort – med sådan en løsning, kan man byde naturen indenfor i stuen. Rigtig mange vælger i dag det moderne plankegulv, der er lamelopbygget. Plankerne er opbygget i tre lag, hvor det midterste lag vender på tværs – det gør gulvet stærkere og formstabile. I kan altid vælge at tage kontakt til os, hvor vi med vores ekspertise for området, kan guide jer for den bedste løsning. 
 

Spartling

Spartling er tit nødvendigt til undergulve der skal belægges, hvor der skal fuldlimet gulvbelægning på. 

Opretning

Opretning kan ske ved spartling og for bræddegulve desuden ved afslibning eller udlægning af masonit eller spånplade

Skab Harmoni i Hjemmet med Det Rette Trægulv: Miljøvenlig Rådgivning og Kvalitet hos Reel Gulve

Fællesnævner for alle trægulve er boligens udformning indretning, derfor er det vigtigt, at I vælger den rigtige træsort og udseende, som harmonerer med familiens hverdag og ønsker. Vi anbefaler altid en gulvunderlag med høj bæreevne, der er specialfremstillet til trægulve, så det holder gulvets levetid. Når man handler med Reel Gulve, ønsker vi at give jer den bedste kundeoplevelse og rådgivning som muligt, og derfor håber vi, at I også tænker på miljøet og måden træet bliver specialfremstillet på. Det er vigtigt at pointere, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, og de billige løsninger, er også de løsninger som ikke vil holde på den korte eller lange bane. Lad os hjælpe jer med at finde den nøjagtige løsning til dit kommende gulv, hvor prisen stadig er i den fornuftige ende.
 
Når vi starter på gulvbelægning, er spartling ofte nødvendigt til jeres undergulv, hvor der skal fuldlimes gulvbelægning på. Vi bruger også spartling til opretning, hvis man skal have et trægulv monteret eksempelvis. Hos Reel Gulve er vi specialister i spartling, da det oftes er en del af forarbejdet inden montage af en gulvbelægning. Ønsker I eksempelvis at have rettet undergulvet op inden der skal pålægges nyt trægulv, er spartling netop vejen frem inden montage af gulvet. 

Cases

Gå på opdagelse hos Reel Gulve. Længere nede kan du se vores referencer

gulvbelægning
gulvbelægning
Facebook
gdpr-image
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester..
Læs mere