Afslibning & Afhøvling

Hos Reel Gulve tilbyder vi en lang række gode udvalg inden for gulvarbejde. Vi opererer i hele Danmark, og kan tilbyde jer en perfekt rådgivning til jeres gamle eller dit ny kommende gulv. Vores ønske er, at vi kan tilbyde jer en tilfredsstillende arbejde, hvor vi i dialog sammen med jer, får udarbejdet en plan om, hvordan vi bedst muligt kan skabe de bedste rammer for jeres gulv-projekt. Vi kan hjælpe jer med vores ekspertise og rådgivning inden for området, og vi efterstræber os efter at give jer som kunde den bedste kundeoplevelse. Hvad enten om I søger gulvafslibning eller gulvafhøvling af jeres trægulve, så er det noget vi reelt kan klare til en konkurrencedygtig pris.

 

Gulvafslibning

Den bedst anvendte løsning for dit gulv, der ønskes at friskes op er en gulvafslibning. Kontakt os for at få en god rådgivning hertil.

Afhøvling af gulve

Har du et skadet gulv med ujævnheder, eller med flere dybe ridser, så er en gulvafhøvling en god ide.

Slibning af trappe

En trappe betrædes mere end gulve, og kan derfor være mere udsat for slitage. Trænger trappen til en omgang? 

Slibning af terrasse

En træterrasse kan hurtigt blive slidt og grim efter det danske vejrforhold. Vi kan give dit træterasse en frisk omgang.

Opdag Kraften af Gulvafslibning: Forvandling af dine Trægulve med Ekspertise

Gulvafslibning betegnelsen er den mest kendte form for trægulvsbehandling og vil i mange sammenhæng være valget. Hvis I har hakker og ridser i gulvets overflade eller der er en væsentlig farveforskel på gulvet, kan en gulvafslibning være vejen frem. Vi vil gerne tilbyde jer en større forståelse af gulvarbejdet, og det omfatter en ekspertise for området som vi besidder og kan rådgive nærmere om. Vi kan via telefonen, e-mail eller de sociale medier kommunikere med jer, hvor I har mulighed for at sende os jeres forespørgsel og ønsker, hvor vi i dialog kan finde en dato og fornuftig pris, som begge parter kan være stolte af at gå videre med.

Gulvafhøvling er tit og ofte på fernisgulve og gammel linoleumsgulve. Er dit gulv blevet kedeligt og trist, så skal dine gulve afhøvles. Er der store ujævnheder eller skævhed i gulvbrædderne, er det en god ide at tage kontakt til os, hvor vi sammen kan finde den bedste effekt for at optimere gulvet med den bedst mulige resultat. 

Slibning af bordplade

En bordplade kan være dyrt at erstatte, og derfor også en god og billig løsning at behandle frem for at udskifte.

Letslibning af gulve

Lad os opfriske udseendet på dit trægulv og puste liv i hjemmet igen. En finslibning dækker den polering der udføres i sidste fase.

Cases

Gå på opdagelse hos Reel Gulve. Længere nede kan du se vores referencer

afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
afslibning
Gulvservice
Facebook
gdpr-image
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester..
Læs mere