Om os

Vi opererer i hele Danmark

om os

Vi udfører vores arbejde med passion

Du er havnet hos den rigtige virksomhed, hvis du netop ønsker at give dit gulv ekstra kærlighed. Hos Reel Gulve kan vi klare alle former for trægulve – det smukke ved vores arbejde er netop, at vi er passioneret omkring alle vores opgaver og vores kunder. 

Reel Gulve

Omid Nejad

Indehaver & Professionel Gulvmand

Omid Nejad er passioneret og erfaren gulvmand. Han ønsker at give den bedste kundeoplevelse med kvaliteten samt servicen. Hos Omid får du ikke alene en god service, men også en rigtig god rådgivning. 

Shahin Nejad

Indehaver & Professionel Gulvmand

Shahin Nejad er en erfaren person inden for gulvarbejde og har været i gang med denne branche i mange år. Shahin og Omid valgte at stifte forretningen Reel Gulve op sammen tilbage i 2020.

Ferhat Nejad

Lærling

Ferhad Nejad er den nyeste mand i selskabet, hvor hans primær arbejdsindsat er baseret på at lære fra Reel Gulve. Vi kan med stolthed nævne at Ferhat har en flair for kunsten indenfor gulvarbejde.

Reel Gulve har base i Aarhus

Vores prioritet er hele Danmark, og vi kan netop tilbyde dig professionel gulvarbejde til markedets bedste priser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og udfører altid en kvalitetskontrol i samarbejde med vores kunder, så vi kan sikre, at alle parter er tilfredse med udførelsen af arbejdet. 

Vi er en familieejet selskab, som har begået sig med gulvarbejde i mange år. Kunne I tænke jer at høre mere om vores kvaliteter og rådgivning til jeres kommende projekt – så skal i endelig tage kontakt til os.

om os
Facebook
gdpr-image
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester..
Læs mere